123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
Email: info@123schoon.nl
meer dan 3 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Desinfecterende doekjes

Desinfecterende doekjes kopen?

Met desinfecterende doekjes maakt u niet alleen diverse oppervlakken schoon, u doodt tegelijkertijd op eenvoudige wijze ook schadelijke bacteriën, ziektekiemen, schimmels en virussen van diverse oppervlakken. Bij 123schoon.nl heeft u de keuze uit meerdere doekjes van onder andere Blue Wonder. Doordat de vochtige doekjes direct gebruiksklaar zijn kunt u deze gebruiken op ieder oppervlak. Tijdens het proces worden er geen chemische resten achtergelaten.
Wilt u specifiek uw handen reinigen? Bekijk onze handgel.


Blue-Wonder Blue Wonder Desinfectie Reiniger doekjes (20 stuks)  SBL00015
vergroten
Omschrijving Deze reiniger doekjes van Blue Wonder zijn speciaal ontworpen voor het reinigen én desinfecteren van diverse oppervlakken. Bacteriën, virussen, ziektekiemen en schimmels worden direct op effectieve wijze gedood. Tijdens dit proces worden er geen chemische resten achtergelaten. Ook bevat het product geen chloor. 

De vochtige doekjes zijn direct gebruiksklaar. Hierdoor is deze verpakking geschikt voor thuis, maar ook perfect voor onderweg. De inwerktijd van de doekjes is 5 minuten. In de verpakking zitten 20 wegwerpdoekjes.
Specificaties
Merk: Blue Wonder Aantal: 20 stuks
Type: Desinfectiedoekjes
Voordeelverpakking

12 stuks van € 35,40 voor € 32,50

Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 2,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 2,44 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Blue-Wonder Aanbieding: 12x Blue Wonder Desinfectie Reiniger doekjes (20 stuks)  SBL00016
vergroten
Omschrijving Met deze vochtige doekjes van Blue Wonder kunt u diverse oppervlakken reinigen en desinfecteren. Hierdoor worden de behandelde oppervlakken niet alleen zeer schoon, maar worden ook bacteriën, virussen, ziektekiemen en schimmels effectief verwijderd. Het product bevat geen chloor of andere chemische ingrediënten, waardoor er geen resten worden achtergelaten op het oppervlak.

De doekjes zijn geschikt voor thuis en voor onderweg. Ze zijn direct gebruiksklaar en hebben een inwerktijd van slechts 5 minuten. In de verpakking zitten 12 pakken met elk 20 doekjes.
Specificaties
Merk: Blue Wonder Aantal: 12 stuks
Type: Desinfectiedoekjes
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 32,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 26,86 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Blue-Wonder Blue Wonder Desinfectie doekjes (80 stuks)  SBL00009
vergroten
Omschrijving Met deze desinfectiedoekjes van Blue Wonder kunt u niet alleen reinigen, maar ook desinfecteren. Zo worden bacteriën, virussen en schimmels met het product gedood én verwijdert u bijvoorbeeld ziektekiemen van oppervlakken. 

Bij het schoonmaken blijven geen chemische resten achter, waardoor u dit bijvoorbeeld ook op uw aanrechtblad of kinderspeelgoed kunt gebruiken. De doekjes zijn bovendien direct gebruiksklaar. Er zitten 80 doekjes in de verpakking.
Specificaties
Merk: Blue Wonder Aantal: 80 stuks
Type: Desinfectiedoekjes
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 4,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 4,09 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
CMT Disinfection wipes (200 doekjes)  SCM00061
vergroten
Omschrijving Met deze desinfectiedoekjes van CMT kunnen bacteriën, bacteriesporen, gisten en schimmels eenvoudig verwijderd worden. De alcoholhoudende doekjes zijn geschikt voor eenmalig gebruik en bestaan uit een combinatie van ethanol en isopropylalcohol. Dé perfecte combinatie om schadelijke stoffen te verwijderen.

Ook voor oppervlakten die in contact komen met voedingswaren of de grondstoffen hiervoor zijn deze doekjes geschikt. In de verpakking zitten 200 doekjes.
Specificaties
Merk: CMT Vel: 200 stuks
Type: Desinfectiedoekjes
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 17,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 14,46 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
CMT Disinfection wipes bus blauw (200 doekjes)  SCM00062
vergroten
Omschrijving Met deze blauwe desinfectiedoekjes van CMT kunt u verschillende oppervlakken schoonmaken en gaat u voor een écht schoon resultaat. De vochtige doekjes zijn namelijk gemaakt van een combinatie van ethanol en isopropylalcohol, waardoor ze desinfecterend zijn. Dit betekent dat bacteriën, bacteriesporen, gisten en schimmels hiermee eenvoudig van de oppervlakken verdwijnen. 

De blauwe doekjes kunnen eenmalig gebruikt worden en zijn ook geschikt voor het schoonmaken van ondergronden die in contact komen met voedingswaren. Ook in de voedingsindustrie kunt u dus gebruikmaken van dit product. De verpakking bevat 200 doekjes.
Specificaties
Merk: CMT Aantal: 200 stuks
Type: Vochtige doekjes
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 17,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 14,46 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
CMT Disinfection wipes XL bus blauw (300 doekjes)  SCM00064
vergroten
Omschrijving Deze blauwe XL desinfectiedoekjes van CMT zijn ideaal voor het schoonmaken van verschillende oppervlakken, omdat ze zorgen voor het meest schone en hygiënische resultaat. De vochtige doekjes bevatten namelijk een combinatie van ethanol en isopropylalcohol. Dit zorgt ervoor dat ze desinfecterend zijn, zodat bacteriën, bacteriesporen, gisten en schimmels hier ook mee verdwijnen.

Deze extra grote doekjes zijn geschikt voor eenmalig gebruik. Ook in de voedingsindustrie kunt u ze gebruiken, want ze kunnen ook gebruikt worden op oppervlakken die in contact komen met voedingswaren. De verpakking bevat 300 doekjes.
Specificaties
Merk: CMT Aantal: 300 stuks
Type: Vochtige doekjes
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 29,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 24,75 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
CMT Disinfection wipes XL emmer wit (680 doekjes)  SCM00065
vergroten
Omschrijving Deze handige emmer van CMT bevat 680 desinfecterende doekjes, waarmee u diverse harde oppervlakken kunt schoonmaken. Doordat de doekjes uit alcohol en ethanol bestaan worden micro-organismen hiermee gedood en wordt de kans op ziekte- of bacterieoverdracht verkleind. Zo gaat u voor het schoonste en meest hygiënische resultaat. De doekjes kunnen ook gebruikt worden op oppervlakken die in contact komen met voedselwaren en zijn dus ook geschikt voor de voedingsindustrie of de horeca.

Deze doekjes zitten in een handige emmer die u makkelijk kunt verplaatsen, zodat u altijd en overal kunt schoonmaken. Uit de kleine opening kunt u steeds één desinfectiedoekje trekken dat eenmalig te gebruiken is. Wanneer alle doekjes op zijn, kunt u een navulverpakking aanschaffen om ze aan te vullen. In de emmer zitten standaard 680 doekjes.
Specificaties
Merk: CMT Aantal: 680 stuks
Type: Desinfectiedoekjes
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 69,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 57,44 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
CMT Disinfection wipes XL emmer blauw (680 doekjes)  SCM00066
vergroten
Omschrijving Met deze emmer van CMT, die 680 blauwe desinfecterende doekjes bevat, kunt u verschillende harde oppervlakken in bijvoorbeeld uw kantoor, werkplaats of werkruimte schoonmaken. De emmer is makkelijk te verplaatsen, zodat u de doekjes overal kunt gebruiken waar ze nodig zijn.

De desinfecterende doekjes in deze emmer bevatten alcohol en ethanol, en zijn dus geschikt om oppervlakken echt grondig schoon te maken. Micro-organismen, zoals bacteriën, virussen, ziektekiemen en schimmels, worden hiermee gedood. Hierdoor worden oppervlakken zeer schoon en wordt de kans op bacterieoverdracht verkleind. Trek elke keer één doekje uit de opening, de andere doekjes blijven onaangeraakt; dit maakt het nóg hygiënischer.

De doekjes in deze emmer zijn ook te gebruiken op oppervlakken die in contact komen met voedselwaren. Ook in de voedingsindustrie of de horeca kunt u deze emmer dus gebruiken. 
Specificaties
Merk: CMT Kleur: Blauw
Type: Vochtige doekjes Aantal: 680 stuks
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 79,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 65,70 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
CMT Disinfection wipes XL navulling wit (680 doekjes)  SCM00067
vergroten
Omschrijving Met deze navulverpakking van CMT kunt u altijd uw voorraad desinfectiedoekjes aanvullen. In de verpakking vindt u namelijk een grote hoeveelheid doekjes die gebruikt kunnen worden in de CMT desinfectie emmer.

Deze desinfectiedoekjes bevatten alcohol en ethanol. Hiermee kunt u harde oppervlaktes en voorwerpen desinfecteren. De doekjes werken antibacterieel en zorgen voor het meest hygiënische resultaat, waarbij de overdracht van bacteriën, virussen en ziektekiemen verkleind wordt en micro-organismen worden gedood. In enkele seconden wordt het schoongemaakte oppervlak weer droog en ook naspoelen met water is niet nodig. 

Met deze voordelige XL navulverpakking, waarin u 680 doekjes vindt, zorgt u dus op een eenvoudige manier voor de meest schone omgeving. Ze zijn ook te gebruiken op oppervlakken die in contact komen met voedselwaren en zijn dus perfect voor de voedingsindustrie. Let op: de doekjes hebben een houdbaarheidsdatum van 2 jaar.
Specificaties
Merk: CMT Soort: Navulling
Type: Vochtige doekjes Aantal: 680 stuks
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 59,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 49,17 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
CMT Disinfection wipes XL navulling blauw (680 doekjes)  SCM00068
vergroten
Omschrijving Deze navulling van CMT kunt u gebruiken om de voorraad desinfectiedoekjes in uw CMT desinfectie emmer bij te vullen. De verpakking bevat 680 doekjes met een blauwe kleur.

Gebruik deze desinfectiedoekjes om harde oppervlakken en voorwerpen te desinfecteren. Doordat de doekjes antibacterieel zijn zorgen ze voor een zeer hygiënisch resultaat, waarbij er minder kans is op de overdracht van bacteriën, virussen en ziektekiemen. Micro-organismen worden eenvoudig gedood en alle oppervlakken worden zeer schoon. Binnen enkele ogenblikken is het schoongemaakte oppervlak droog, zodat naspoelen met water niet nodig is.

De blauwe doekjes zijn ook te gebruiken op oppervlakken die in contact komen met voedselwaren en zijn dus perfect voor de voedingsindustrie. Let op: de doekjes hebben een houdbaarheidsdatum van 2 jaar.
Specificaties
Merk: CMT Type: Vochtige doekjes
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 59,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 49,17 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)

Populaire producten