123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Bekijk het volledige assortiment van Scrub Daddy

Gloria hogedrukreinigers

Gloria hogedrukreinigers kopen?

Bestel Gloria hogedrukreinigers om terrastegels, tuinmeubelen of planten te reinigen. De multifunctionele hogedrukreinigers bieden een hoge flexibiliteit, zijn van topkwaliteit en zijn eenvoudig in gebruik. Koop hier de hogedrukreinigers zelf of de benodigde accessoires.


Gloria MultiJet Reinigingsset (exclusief accu) SGO00022
vergroten
Omschrijving Gebruik deze reinigingsset van Gloria in uw tuin voor schone meubelen, planten én tegels. Met verschillende handgrepen kunt u de set helemaal uitbreiden totdat deze tot al uw wensen voldoet. Voeg een schuimcontainer, reinigingsborstel of gewasbeschermingsset toe.

Deze basisset bestaat uit de multifunctionele sproeier van 40 cm. De werkdruk van deze sproeier kunt u zelf regelen (van 2 tot 25 bar), zodat u allerlei soorten reiniging kunt uitvoeren; krachtig of juist voorzichtig. De aanzuigslang haalt water uit elke bron.

De Gloria MultiJet hogedrukreiniger werkt niet met een stroomkabel maar met een 18V-accu (niet meegeleverd). U kunt hier een Bosch 18V-accu voor aanschaffen, bijvoorbeeld van 2.5 Ah of 4 Ah. Door de accu bent u hiermee zeer flexibel en is dit perfect voor allerlei klusjes in de tuin. De ergonomische handgreep maakt ook nog eens dat dit apparaat zeer prettig in de hand ligt. 

Inhoud verpakking
MulitJet-apparaat, 4-in-1 sproeikop, aansluiting voor PET-fles, verlenging, aanzuigfilter, aanzuigslang van 5 meter incl. twee koppelingen en gebruiksaanwijzing.

Meer informatie:
Gebruiksaanwijzing (PDF)
Specificaties
Merk: Gloria Video: Productvideo
Type: Hogedrukreiniger Handleiding: PDF
Soort: Gloria MultiJet Extra info: uw oude apparaat
Geschikt voor: Buiten
Bestel mee: Geschikte accu & oplader
€ 59,50
€ 94,95
€ 39,50
Morgen in huis
€ 126,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 104,55 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Gloria MultiJet hogedrukspuit 230V SGO00034
vergroten
Omschrijving Op zoek naar een hogedrukspuit om uw meubelen, planten of tegels eenvoudig mee te reinigen? Gebruik dan deze Gloria MultiJet 230V hogedrukreiniger! Dit draadloze apparaat bevat een 230V/1.500W-accu waarmee u langere tijd aan de slag kunt. Zo kunt u hier flexibel mee door de tuin bewegen. De spuit is bovendien compact en licht, zodat u deze altijd eenvoudig meeneemt. 

Dankzij de extra lange druk- en aanzuigslang van 5 meter kunt u water uit iedere bron halen en verliest u weinig flexibiliteit. Vervolgens kan het water met een maximale pompcapaciteit van 350 liter per uur en een krachtige drukstand van maximaal 110 bar op een doelgerichte wijze verspreid worden. Gebruik het bedieningspaneel om te schakelen tussen de verschillende standen (2,5 tot 110 bar), zodat de spuit voor iedere klus en toepassing gebruikt kan worden. Ook de 4-in-1-sproeikop maakt dat deze Gloria MultiJet elektrische reiniger extra multifunctioneel is. 

De ergonomisch ontworpen pistoolgreep zorgt ervoor dat een ultiem gebruikersgemak gegarandeerd wordt. Er is daarnaast dus sprake van een multifunctionele sproeikop met een punt- en vlakstraal, een vuilfrees en een broes. De verlenglans is 75 cm lang. 
Specificaties
Merk: Gloria Kleur: Geel-zwart
Type: Hogedrukreiniger Gewicht: 5 kg
Soort: Gloria MultiJet Extra info: uw oude apparaat
Geschikt voor: Buiten
Productimpressie
Gloria MultiJet hogedrukspuit 230V
vergroten vergroten vergroten
Morgen in huis
€ 144,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 119,42 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Gloria MultiJet Reinigingsset (inclusief accu) SGO00023
vergroten
Omschrijving Met deze reinigingsset van Gloria kunt u uw tuin schoonmaken. De 4-in-1 sproeikop is geschikt voor het reinigen van bijvoorbeeld planten en tegels. Doordat de werkdruk van de sproeier zelf te regelen is (van 2 tot 25 bar) kunt u de sproeier bijvoorbeeld ook gebruiken voor het schoonmaken van de auto of van de tuinmeubelen. Zo is dit een hele multifunctionele set.

De set zelf bestaat onder andere uit de multifunctionele accu hogedrukreiniger, van 40 cm, en een aanzuigslang. Deze kan water halen uit elke bron. Zelf kunt u bijvoorbeeld een schuimcontainer, reinigingsborstel of gewasbeschermingsset toevoegen om de set nóg uitgebreider te maken.

De Gloria MultiJet hogedrukspuit werkt op een 18V accu van 2.5 Ah. Hiermee bent u zeer flexibel en kunt u overal reinigen, of dit nu diep in de tuin, voor de deur of op uw vakantieadres is. De ergonomische handgreep maakt ook nog eens dat dit apparaat zeer prettig in de hand ligt. 

Inhoud verpakking
MulitJet-apparaat, 18V accu (2.5 Ah), 4-in-1 sproeikop, aansluiting voor PET-fles, verlenging, aanzuigfilter, aanzuigslang van 5 meter incl. twee koppelingen en gebruiksaanwijzing.

Meer informatie:
Gebruiksaanwijzing (PDF)
Specificaties
Merk: Gloria Video: Productvideo
Type: Hogedrukreiniger Handleiding: PDF
Soort: Gloria MultiJet Extra info: uw oude apparaat
Geschikt voor: Buiten
Bestel mee: Oplader
€ 39,50
Morgen in huis
€ 164,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 136,32 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Gloria MultiJet hogedrukspuit 36V met geintegreerde accu (max 75 bar, 230l/u) SGO00033
vergroten
Omschrijving Met deze Gloria MultiJet hogedrukspuit kunt u meubelen, planten én tegels zeer eenvoudig en snel reinigen. De compacte spuit werkt met een geïntegreerde 36V/4Ah-accu, zodat u hiermee flexibel door de tuin kunt bewegen en gemakkelijk verschillende oppervlakken onder handen kunt nemen. Doordat het apparaat extra licht is biedt dit u altijd het gemak en comfort dat nodig is. Ook de ergonomisch ontworpen pistoolgreep draagt hieraan bij. 

De hogedrukspuit is voorzien van een extra lange aanzuigslang (van 5 meter) waarmee water uit iedere bron gehaald kan worden. Zo wordt uw flexibiliteit hiermee niet in de weg gestaan. De straal is vervolgens krachtig. De hogedrukspuit heeft namelijk een maximale pompcapaciteit van 70 bar (230 liter per uur). Met een handig bedieningspaneel kunt u de waterdruk en het accuniveau bovendien altijd aanpassen. Zo schakelt u eenvoudig van 2,5 bar naar 70 bar. 

Aan deze MulitJet hogedrukspuit kunt u verschillende accessoires koppelen, bijvoorbeeld om te schuimen of om te borstelen, al kunt u met de 4-in-1-sproeikop ook al veel van deze acties uitvoeren. Er is namelijk sprake van een punt- en vlakstraal, een vuilfrees en een broes. De verlenglans is 75 cm lang. 
Specificaties
Merk: Gloria Afmetingen: 32 x 30 cm (lxh)
Type: Hogedrukreiniger Gewicht: 4,9 kg
Soort: Gloria MultiJet 36V Video: Productvideo
Geschikt voor: Buiten Type accu: Li-ion
Kleur: Zwart-blauw Extra info: uw oude apparaat
Morgen in huis
€ 289,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 239,26 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Gloria 270º gewasbeschermingsset voor MultiJet (40 cm) SGO00036
vergroten
Omschrijving Deze gewasbeschermingsset is eenvoudig toe te voegen aan de Gloria MultiJet 18V reinigingsset. Hiermee kunt u effectief pesticiden en andere bestrijdingsmiddelen in struiken en planten spuiten om gewassen te beschermen en insecten te bestrijden. 

De set bestaat uit een robuuste spuitlans van 40 cm en bevat twee overdrukventielen: eentje met 270º precisiesproeiers en eentje met een normale sproeidop. Ze zijn allebei gemaakt van messing en bieden een hoge betrouwbaarheid. De spuitlans is eenvoudig vast te maken aan de Gloria MultiJet reinigingsset. 
Specificaties
Merk: Gloria Materiaal: Messing
Type: Gewasbeschermingsset Lengte: 40 cm
Geschikt voor: Gloria MultiJet 18V
Morgen in huis
€ 19,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 16,49 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Gloria gewasbeschermingsset voor MultiJet (40 cm) SGO00024
vergroten
Omschrijving Deze gewasbeschermingsset is geschikt voor de Gloria MultiJet 18V. De set bestaat uit een robuuste spuitlans (met overdrukventiel) van 40 cm waarmee u gewassen en planten kunt inspuiten met bestrijdingsmiddelen. Ga voor gewasbescherming en ultieme plantenverzorging. Meegeleverd wordt tevens een draagbare container van 10 liter. 

Alle MultiJet accessoires zijn heel gemakkelijk te verwisselen, zodat u hiermee een totaalpakket voor uw tuin in huis haalt.
Specificaties
Merk: Gloria Inhoud: 10 l
Geschikt voor: Gloria MultiJet Lengte: 40 cm
Productimpressie
Gloria MultiJet
vergroten
Morgen in huis
€ 49,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 40,91 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Gloria MultiJet schuimset SGO00025
vergroten
Omschrijving Met deze schuimset wordt het zeer eenvoudig om reinigingsschuim toe te voegen bij het reinigen van uw tuin(meubelen). De set is geschikt voor de Gloria MultiJet 18V en bestaat uit een schuinspuitmondstuk met een vlakke nevel en een container. In deze container kunt u het reinigingsschuim heel eenvoudig doseren. 

Monteer de schuimset eenvoudig aan de MultiJet. Giet hier reinigingsmiddel in de container en de MultiJet maakt hier zelf spuitschuim van. Eenvoudig en snel! 
Specificaties
Merk: Gloria Geschikt voor: Gloria MultiJet
Morgen in huis
€ 19,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 16,12 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Gloria vloeistofcontainer voor MultiJet met schouderriem (10 liter) SGO00035
vergroten
Omschrijving Deze vloeistofcontainer is geschikt voor gebruik in combinatie met de Gloria MultiJet hogedrukspuit en zorgt ervoor dat u uw flexibiliteit niet verliest tijdens het reinigen van tegels, tuinmeubelen of planten. De container is dankzij de schouderriem namelijk eenvoudig mee te dragen. Sluit hierop de hogedrukspuit aan met de aansluitslang en u heeft uw handen vrij voor het besproeien van diverse oppervlakken. 

Doordat de container een inhoud heeft van 10 liter kunt u hiermee langdurig aan de slag. De schouderriem garandeert comfort. Zo is de perfecte toevoeging voor tijdens het schoonmaken van uw tuin.
Specificaties
Merk: Gloria Geschikt voor: Gloria MultiJet
Type: Vloeistofcontainer Inhoud: 10 l
Productimpressie
Gloria vloeistofcontainer voor MultiJet met schouderriem (10 liter)
vergroten
Morgen in huis
€ 32,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 26,86 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Gloria borstel set voor MultiJet SGO00026
vergroten
Omschrijving Deze Gloria borstelset kan gebruikt worden voor het schoonmaken of onderhouden van verschillende oppervlakken. Zo komt dit onder andere van pas bij het reinigen van uw tuinmeubelen. De geïntegreerde sproeiers maken het verder mogelijk om reinigingsmiddel of water toe te voegen, zodat de oppervlakken nóg eenvoudiger schoon worden. 

Dit opzetstuk is eenvoudig op de Gloria MultiJet reinigingsset te bevestigen en bestaat uit een 18 cm brede nylon borstel en een 40 cm lange verlenglans.
Specificaties
Merk: Gloria Kleur: Geel-zwart
Type: Borstel set Lengte: 40 cm
Geschikt voor: Gloria MultiJet
Productimpressie
Gloria borstel set voor MultiJet
vergroten vergroten
Morgen in huis
€ 38,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 32,19 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Gloria Bosch accu (18V, 2.5 Ah) SGO00027
vergroten
Omschrijving Deze Bosch accu is geschikt voor Gloria MultiBrush, de Gloria WeedBrush en de Gloria MultiJet. De 2.5 Ah accu heeft een vermogen van 18V.  
Specificaties
Merk: Bosch Capaciteit: 2,5 Ah
Type: Accu Extra info: uw oude apparaat
Geschikt voor: Gloria MultiBrush / Weedbrush / MultiJet
Tip: een acculader mag niet missen!

Bosch snellader voor accu's € 39,50

Morgen in huis
€ 59,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 49,17 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Gloria Bosch accu (18V, 4.0 Ah) SGO00028
vergroten
Omschrijving Deze Bosch accu is geschikt voor Gloria MultiBrush, de Gloria WeedBrush en de Gloria MultiJet. De 4 Ah accu heeft een vermogen van 18V.  
Specificaties
Merk: Bosch Capaciteit: 4 Ah
Type: Accu Extra info: uw oude apparaat
Geschikt voor: Gloria MultiBrush / Weedbrush / MultiJet
Productimpressie
Gloria MultiJet
vergroten
Morgen in huis
€ 94,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 78,47 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Gloria Bosch snellader voor accu's SGO00029
vergroten
Omschrijving Met deze snellader van Bosch kunnen Bosch accu's (14,4V en 18V lithium-ionbatterijen) razendsnel opgeladen worden. Bereik 100% in zestig minuten en 80% in veertig minuten. Zo kunt u altijd snel weer doorgaan met uw werkzaamheden. 
Specificaties
Merk: Bosch Geschikt voor: Gloria MultiBrush / Weedbrush / MultiJet
Type: Oplader
Productimpressie
Bosch snellader
vergroten
Morgen in huis
€ 39,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 32,64 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)