123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Skaza compostbakje Organko grijs/groen (inclusief 1 kg compostversneller)

€ 58,50 (Inclusief 21% BTW) (€ 48,35 Exclusief 21% BTW )
beperkte voorraad
Omschrijving
Met uw GFT-afval eenvoudig organisch kunstmest voor de (moes)tuin, kamerplanten of als natuurlijke afvoerreiniger creëren? Gebruik dan dit compostbakje van Skaza! Hierin wordt gewerkt met zemelen die effectieve micro-organismen bevatten. Deze compostversneller zorgt er zo voor dat er vlugger gisting ontstaan. Doordat pesticiden en andere milieuschadelijke stoffen bovendien worden afgebroken tijdens het fermentatieproces ontstaat er compost van een extra hoge kwaliteit, waarin alle mineralen en vitamines behouden blijven. 

Met dit bakje kiest u dus eenvoudig voor circulair afvalbeheer en kunt u gaan voor een deels afvalvrije levensstijl. Een milieuvriendelijke keuze dus! Doordat het fermentatieproces daarnaast geur- en geluidsloos is heeft u hier geen last van. Met zijn groene en grijze kleur is dit bakje ook een leuke toevoeging aan uw keuken. En deze is ook nog eens gemaakt van gerecyclede, milieuvriendelijke materialen.

Alle producten worden meegeleverd om eenvoudig te composteren. De verpakking bevat namelijk een compostbakje (16 liter), compostversneller (1 kilo), egaliseertroffel, afvoerzeef, doseerschep, afvoerbek en gebruiksaanwijzing.
Specificaties
Merk: Skaza Afmetingen: 26 x 32 x 38 cm (lxbxh)
Type: Compostemmer Gewicht: 2 kg
Kleur: Grijs/groen Materiaal: Polypropyleen