123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Zoek op Katrin dispensersysteem

Zoek op Katrin dispensersysteem

Koop Katrin dispenservullingen voor in uw Katrin dispensers en voorzie sanitaire ruimtes, professionele keukens of werkplaatsen van papieren handdoeken, toiletpapier, tissues of poetsrollen. Ook de Katrin dispensers zelf kunt u in onze webshop kopen.

1 - 0 van 0

Bestel dispenservullingen voor Katrin dispensers

Als u een dispenser van Katrin heeft, kan een dispenservulling niet uitblijven. In onze webshop koopt u vullingen voor handdoekdispensers, toiletpapierdispensers, tissuedispensers en poetsroldispensers. Al deze papieren dispenservullingen zijn van de hoogste kwaliteit. Hiermee biedt u bezoekers van sanitaire ruimtes, medewerkers in professionele keukens en andere gebruikers stevig, betrouwbaar en zacht papier.

Het merk Katrin

Het Finse merk Katrin werd in 1974 opgericht, maar de naam is al ontstaan in 1765 bij het bouwen van de Metsä Tissue Katrinefors-fabriek. Katrin was de vrouw van een van de oprichters. Inmiddels verkoopt het merk producten in meer dan dertig landen. Omdat het een Scandinavisch merk is, wordt er bij het vervaardigen van het papier gebruikgemaakt van duurzame bossen in dit gebied.

Zoek de juiste Katrin dispenservullingen

Hierboven kunt u selecteren of u een handdoekdispenser, toiletpapierdispenser, poetsroldispenser of tissuedispenser heeft waarvoor u een dispenservulling zoekt. Vervolgens kunt u uit een uitgebreid assortiment van papieren handdoeken, toiletpapier, poetspapier of tissues kiezen welke vulling u nodig heeft.

De dispenservullingen van Katrin worden namelijk gesorteerd op systeemnummer; op elke pagina kunt u filteren op dit nummer. Bij elk product staat bovendien duidelijk aangegeven in welke dispenser het papier past, zodat u altijd de juiste dispenservulling kiest.

Verschillende papiersoorten van Katrin

Het Katrin-papier is beschikbaar in verschillende soorten. Zo heeft u de keuze uit 1-laags, 2-laags of 3-laags papier, waarbij het uiteraard zo is dat het 3-laagse papier het stevigst en het zachtst is, hoewel het 1-laagse papier kwalitatief ook zeer hoogwaardig is.

 

Verder is er ook een onderscheid tussen Katrin Basic, Katrin Classic en Katrin Plus:

  • Katrin Basic papier is het meest simpel, maar biedt toch de kwaliteit die u van dit soort dispenserpapier kunt verwachten. Wordt het meeste gebruikt in professionele keukens en werkplaatsen.
  • Katrin Classic papier heeft een hoger absorptievermogen en is iets steviger en dikker. Wordt het meeste gebruikt in toiletruimtes van bioscopen en kantoren.
  • Katrin Plus papier is van de hoogste kwaliteit, absorbeert het meeste vocht en is het zachtst. Wordt het meeste gebruikt in hotels en restaurants.

Bijna al het papier van Katrin is verder dus duurzaam en voorzien van diverse labels die dit ondersteunen, zoals het Nordic Swan Eco Label en het EU Ecolabel. Dit wil zeggen dat het papier milieuvriendelijk is en gemaakt is van duurzame materialen.

Redenen om dispenservullingen te kopen

Waarom zou u eigenlijk Katrin dispensers of dispenservullingen kopen? In het volgende overzicht zetten wij de grootste redenen voor u op een rij:

  • Hygiënisch: De dispensers van Katrin zijn afgesloten houders die in de meeste gevallen vel-voor-vel-dosering hebben. Dit betekent dat gebruikers enkel het papier aanraken dat ze zelf gebruiken, waardoor dit zorgt voor een hygiënisch gevoel. Bovendien wordt kruisbesmetting hiermee voorkomen.
  • Verbeter het comfort: Bij Katrin dispensers is gebruiksvriendelijkheid een belangrijke factor. Al hun dispensers zijn zo gemaakt dat ze voor allerlei gebruikersgroepen te gebruiken zijn. Ook voor bijvoorbeeld ouderen levert dit geen problemen op.
  • Goed voor het milieu: Het papier van Katrin is afkomstig uit Scandinavische bossen en is extra duurzaam. Ook de dispensers zijn gemaakt van duurzame materialen. Door de vel-voor-vel-dosering van de dispensers wordt het verbruik bovendien gecontroleerd en geminimaliseerd. Dit zorgt ervoor dat de hoeveelheid afval verminderd wordt.

Heeft u vragen over Katrin dispenservullingen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.