123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
 
meer dan 3 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Schoenbescherming

Schoenbeschermers voor een verhoogde hygiëne

Met de schoenbeschermers van 123schoon.nl worden niet alleen uw schoenen beschermd tegen schadelijke stoffen en vuiligheden, maar wordt ook de hygiëne binnen een bedrijf verhoogd. Er kan dan namelijk geen (kruis)besmetting plaatsvinden door het vuil dat op uw schoenen zit. Op 123schoon.nl vindt u verschillende soorten schoenbeschermers.

Schoenbeschermers voor een hygiënische werkomgeving

Schoenhoezen zijn een vorm van PBM, oftewel persoonlijke beschermingsmiddelen. Ze zijn bijvoorbeeld ideaal voor in ziekenhuizen, kinderdagverblijven en sporthallen. Ook in de voedingsmiddelenindustrie of de horeca zijn de overtrekken ideaal. Ze zorgen er dus voor dat buitenvervuiling niet via de schoenen naar binnen gebracht wordt, maar ook dat er geen vuile stoffen van ruimte naar ruimte gebracht worden.

Schoenbeschermers zijn meestal voorzien van een antislip-laag of geruwde onderkant, waardoor medewerkers hiermee niet het gevaar lopen uit te glijden. Hierdoor zijn ze ook geschikt voor in omgevingen met vochtige of natte vloeren, zoals zwembaden.

De schoenovertrekken die u op 123schoon.nl vindt zijn geschikt voor eenmalig gebruik en hebben een universele maat. Schaf daarnaast ook beschermende kleding aan, voor bescherming van de rest van het lichaam.

Schoenhoezen voor kleurgecodeerde PBM

Schoenhoezen zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Hierdoor zijn ze ideaal voor in bedrijven (bijvoorbeeld in de voedingsindustrie) die met een kleurgecodeerd systeem werken. Dit betekent, net als bij kleurgecodeerde schoonmaaksystemen, dat de werkplek is opgedeeld in verschillende zones, waarin PBM kleding in een bepaalde kleur gedragen wordt. Hierdoor wordt gezorgd dat er geen kruisbesmetting tussen de verschillende zones mogelijk is. De hygiëne binnen het bedrijf wordt zo verhoogd en de risico's worden verminderd.

Schoenbescherming kopen bij 123schoon.nl

Heeft u vragen over schoenbescherming of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123schoon.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)

Populaire producten