123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Persil aanbieding

Persil in de aanbieding kopen?

Vind hier meer dan 10 aanbiedingen met Persil wasmiddelen. Geniet met de afgeprijsde wasmiddelen van kortingen tot 65%. Zo bestelt u Persil discs, waspoeder en vloeibaar wasmiddel tegen bodemprijzen en wast u uw bonte, donkere en witte was voor de beste prijs.


Bestel Persil wasmiddelen met hoge kortingen

Bespaar flink met de afgeprijsde wasmiddelen van Persil. Met deze krachtige wasmiddelen krijgt u uw kleding ook op een lage wastemperatuur (20°C) perfect schoon. Lees hieronder meer over ons assortiment of bestel de aanbiedingen van Persil direct. Vandaag besteld, is morgen in huis.

Welke wasmiddelen van Persil zijn in de aanbieding?

In onze webshop vindt u steeds wisselende aanbiedingen van Persil. Hier vindt u vloeibaar wasmiddel, wasmiddel capsules en waspoeder met hoge kortingen. Gebruik Persil vloeibaar wasmiddel voor krachtige reiniging van uw bonte was, ook op lage wastemperaturen of tijdens korte wasprogramma’s. Met vloeibaar wasmiddel kunt u zelf doseren, zodat u de hoeveelheid wasmiddel aanpast aan de situatie. Houd onder meer rekening met de hardnekkigheid van de vlekken en de volheid van de trommel.

Gebruik Persil Megaperls waspoeder voor milde en effectieve reiniging. Dit waspoeder beschermt het textiel en herstelt de natuurlijke kleur van de stof. Hierdoor ziet uw kleding er langer mooi uit en voelt het zachter aan. Dit waspoeder is geschikt voor universeel gebruik.

Persil discs bestaan uit 4 compartimenten die ieder op het juiste moment in werking gesteld worden. Elk compartiment heeft zijn eigen taak: hardnekkige vlekken verwijderen, zorgen voor langdurige frisheid, de vezels van de stof beschermen en de kleurechtheid terugbrengen. Hiermee gaat u voor een perfect resultaat. Persil discs zijn te gebruiken voor elk soort wasgoed.

Wat is de beste aanbieding van Persil?

Bestel Persil discs in de aanbieding voor de meest krachtige reiniging van uw kleding. Kies voor vloeibare wasmiddelen of waspoeder als u graag zelf wilt doseren. Koop Persil Sensitive in de aanbieding als u last heeft van een gevoelige huid.

Waar is Persil in de aanbieding?

Bij drogisterijen en supermarkten wisselen de aanbiedingen regelmatig. Op 123schoon.nl vindt u altijd Persil wasmiddelen tegen bodemprijzen. Koop vloeibaar wasmiddel, wasmiddel capsules en waspoeder met kortingen tot 65%.


Met deze aanbieding legt u voor een lage prijs een kwartaal- of jaarvoorraad aan. Haal 5 kilo waspoeder of meer dan 100 Persil discs in huis, zodat u hier voorlopig niet meer naar om hoeft te kijken. Alle verpakkingen zijn hersluitbaar, zodat u ze keer op keer op hygiënische wijze gebruikt.

Op deze pagina heeft u alles gelezen over onze aanbiedingen van Persil. Niet de juiste aanbieding gevonden? Bekijk dan eens ons overzicht van alle afgeprijsde wasmiddelen. Hier vindt u aanbiedingen van Robijn, Ariel en vele andere A-merken. En heeft u nog ergens vragen over? Neem dan gerust contact met ons op; wij helpen u graag.