123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Smart robotstofzuiger laser met dweilfunctie en oplaadstation wit (V-tac)

Op=Op
€ 264,50 (Inclusief 21% BTW)
(€ 218,60 Exclusief 21% BTW)
direct leverbaar
Dit product mag maximaal 1 keer besteld worden.
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Deze slimme robotstofzuiger van V-tac reinigt vloeren zonder dat u er zelf moeite voor hoeft te doen. Stofzuigen of dweilen? Het apparaat kan het allebei, en dat op de meest snelle en efficiënte manier. Zowel tapijtvloeren als harde vloeren worden hiermee gereinigd. Deze smart stofzuiger werkt daarnaast met een ingebouwde 360° laser sensor die het hele huis in de gaten kan houden, de beste route kan berekenen en kan zorgen dat het écht overal schoon wordt. Ook worden hierdoor ongelukjes voorkomen. Zo krijgt u hiermee het allerbeste resultaat. 

Dit apparaat is op verschillende manieren te bedienen: met een app op uw telefoon of tablet, handmatig of met een voice assistant. Zo kiest u altijd de manier die het beste bij u past.

Naast de robotstofzuiger bevat de verpakking ook een opzetstuk om mee te dweilen, een watertank, een stofreservoir, een laadstation, een schoonmaakborsteltje, vier zijborstels, een adapter, een HEPA-filter en een gebruiksaanwijzing.

Gebruik de Tuya app voor een uitgebreid scala aan mogelijkheden om de stofzuiger te bedienen.
Android
iOS

Meer informatie:
Handleiding (PDF)


Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: V-tac Geluidsniveau (dB): 65
Type: Robotstofzuiger Nummer: VT-5556
Kleur: Wit Oplaadtijd (uren): 5
Hoogte: 9,26 cm Accuduur (minuten): 150
Gewicht: 5 kg Type accu: Li-ion
Materiaal: Kunststof Smart home platform: Alexa, Google
Diameter: Ø 32,8 cm Extra info: uw oude apparaat info
Handleiding: PDF

Hoe werkt deze robotstofzuiger?
 

Deze robotstofzuiger is voorzien van vier zijborstels die het stof en afval bij elkaar vegen. Vervolgens wordt het door het mondstuk opgezogen en komt het terecht in een stofreservoir met HEPA-filter (600 ml). Ook dweilen is een optie, dankzij de meegeleverde watertank en het extra opzetstuk. Zo kunt u harde en zachte vloeren helemaal perfect schoon krijgen, zonder zelf al te veel moeite te doen. 

Deze robotstofzuiger werkt met een krachtige Li-ion accu (3000 mAh) en laadt automatisch op. Wanneer de accu namelijk leeg is keert de stofzuiger vanzelf terug naar het meegeleverde laadstation.
 

Wat doet de laser sensor?
 

Door de 360° laser sensor kan de stofzuiger als vanzelf door uw woning bewegen. De laser sensor heeft namelijk overzicht over het hele huis en kan dus de perfecte route berekenen. Hierbij zijn efficiëntie, snelheid en logica belangrijke begrippen.

De laser zorgt er ook voor dat er écht overal schoongemaakt wordt, dat de stofzuiger nergens tegenaan botst, dat deze nergens vast komt te zitten en dat deze niet per ongeluk van de trap valt. Zo beweegt de stofzuiger soepel en geluidloos door het huis. 
 

Hoe bedien ik deze robotstofzuiger?
 

U kunt de stofzuiger handmatig of op een slimme manier bedienen. Voor die laatste optie is het nodig om een app te installeren op uw telefoon of tablet (voor iOS of Android). Gebruik deze app om de stofzuiger op ieder moment in te schakelen; ook als u niet thuis bent. Zelfs vanaf uw vakantielocatie kunt u uw huis op deze manier schoonmaken. Ook kunt u met de app tijdschema's instellen en zorgen dat uw huis automatisch schoon wordt gehouden. 

En wilt u de stofzuiger met uw stem bedienen? Ook dat is een optie. Hiervoor dient u wel in het bezit te zijn van een voice assistant (Google Home of Amazon Alexa).