123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Vikan Ergo Foam Sprayer 2,5 liter (wit)

€ 159,50 (€ 131,82 Exclusief 21% BTW)
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Deze Ergo Foam Sprayer van Vikan is perfect voor als u bepaalde oppervlakken in keukens, slagerijen en andere (werk)omgevingen op een snelle en zorgvuldige manier wilt kunnen schoonmaken met schuim. De sproeier heeft een ergonomisch ontworpen combinatiepistool en zorgt er, door de instelbare waterdruk (van 2 tot 8 bar), voor dat u deze voor diverse toepassingen kunt gebruiken. Er is sprake van een consistente schuimstraal, zodat alle oppervlakken hiermee doelgericht en op een comfortabele wijze gereinigd kunnen worden. 

In deze set vindt u een ruime tank van 2,5 liter, een foam-injector, een aanzuigslang, een combinatiepistool, veertien verschillende mondstukken en een afspuitlans.

Vikan kleurcodering
Met dit product is kleurgecodeerd schoonmaken een mogelijkheid. De schuimsproeiers van Vikan zijn namelijk niet alleen beschikbaar in vijf verschillende kleuren, maar worden ook geleverd met mondstukken in veertien kleuren. Zo kunt u hiermee eenvoudig verschillende reinigings- en desinfectiemiddelen uit elkaar houden en iedere kleur voor een andere toepassing gebruiken.
Specificaties
Merk: Vikan Kleur: Wit
Type: Schuimsproeier Inhoud: 2.5 l