123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
bijna 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Zwembaden, zwembad onderhoud en zwembad artikelen

Professionele desinfectiedoekjes

Professionele desinfectiedoekjes kopen?

Op deze pagina vindt u professionele desinfectiedoekjes van Dreumex, waarmee u alle oppervlakken in de werkomgeving snel en eenvoudig schoon kunt maken. Bekijk hieronder ons ruime assortiment en lees meer over het gebruik van de doekjes.


Dreumex Disinfectant & Cleaning Wipes (80 stuks)  SDR00489
vergroten
Omschrijving Met deze vochtige desinfectiedoekjes van Dreumex kunt u tafels, bureaus, deurknoppen en andere oppervlakken op een krachtige en effectieve wijze reinigen. Met slechts één beweging doodt u 99,99% van alle bacteriën en gisten, zodat er een hygiënisch en schoon resultaat ontstaat. Ook vuil en vet haalt u hiermee makkelijk weg. 

De doekjes zijn gebruiksklaar, veilig en betrouwbaar. Naspoelen is niet nodig, zodat u hiermee kiest voor snelle en eenvoudige reiniging. Ook oppervlakken die in direct contact komen met voedsel zijn hiermee schoon te maken. Doordat de doekjes bovendien geen bleekmiddel, alcohol, chloor, aldehyde of VOC bevatten, zijn ze ook geschikt voor het verantwoord reinigen van uw apparatuur. 

De handige bus waarin de doekjes zitten, is eenvoudig te verplaatsen. De doekjes zijn geschikt voor eenmalig gebruik; de bus heeft een ruime inhoud van 80 stuks.
Specificaties
Merk: Dreumex Aantal: 80 stuks
Type: Desinfectie doekjes Extra info: Veiligheidsinformatie
Soort: Disinfectant & Cleaning Wipes
Morgen in huis
€ 7,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 6,57 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Dreumex Disinfectant & Cleaning Wipes (350 stuks)  SDR00490
vergroten
Omschrijving Deze vochtige doekjes van Dreumex desinfecteren en reinigen tegelijkertijd. Zo maakt u hiermee tafels, bureaus, deurknoppen, toonbanken en allerlei andere oppervlakken in de werkomgeving keurig schoon. 99,99% van alle bacteriën en gisten wordt gedood, om voor een extra hygiënisch resultaat te gaan. 

Met de gebruiksklare doekjes haalt u ook vuil en vet eenvoudig weg. De doekjes zijn veilig en eenvoudig in gebruik. Naspoelen is niet nodig, en oppervlakken worden direct zeer schoon. U kunt met deze doekjes ook oppervlakken die in direct contact komen met voedsel schoonmaken. En doordat de doekjes bovendien geen bleekmiddel, alcohol, chloor, aldehyde of VOC bevatten, zijn ze ook geschikt voor het verantwoord reinigen van uw apparatuur. 

Deze grote emmer bevat wel 350 doekjes, die ieder geschikt zijn voor eenmalig gebruik. Verplaats de emmer gemakkelijk om de desinfectiedoekjes altijd bij de hand te hebben.
Specificaties
Merk: Dreumex Aantal: 350 stuks
Type: Desinfectie doekjes Extra info: Veiligheidsinformatie
Soort: Disinfectant & Cleaning Wipes
Morgen in huis
€ 24,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 20,25 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Dreumex Disinfectant & Cleaning Wipes (800 stuks)  SDR00491
vergroten
Omschrijving Gebruik deze Dreumex Disinfectant & Cleaning Wipes om oppervlakken op hetzelfde moment te reinigen én te desinfecteren. Zo verwijdert u vuil en vet, terwijl ook 99,99% van alle bacteriën gedood wordt. Perfect voor het schoonmaken van werkplaatsen en kantoorruimtes, bijvoorbeeld voor het reinigen van tafels, bureaus, deurknoppen, toonbanken en diverse andere oppervlakken. 

De vochtige doekjes zijn gebruiksklaar en geschikt voor eenmalig en veilig gebruik. Naspoelen is niet nodig, en oppervlakken worden in slechts één beweging zeer schoon. U kunt met deze doekjes bovendien ook professionele apparatuur of oppervlakken die in direct contact kunnen staan met voedsel schoonmaken. De doekjes bevatten namelijk geen bleekmiddel, alcohol, chloor, aldehyde of VOC.

Met deze grote emmer heeft u altijd genoeg doekjes bij de hand. De emmer bevat namelijk 800 doekjes en is, door de geïntegreerde handgreep, eenvoudig te verplaatsen. Ook kunt u de doekjes opslaan in de Dreumex Disinfectant & Cleaning emmer standaard
Specificaties
Merk: Dreumex Aantal: 800 stuks
Type: Desinfectie doekjes Extra info: Veiligheidsinformatie
Soort: Disinfectant & Cleaning Wipes
Bestel mee:
Morgen in huis
€ 49,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 40,91 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Dreumex Disinfectant & Cleaning Wipes navulling (800 stuks)  SDR00492
vergroten
Omschrijving Deze navulling met desinfectiedoekjes is geschikt voor de Dreumex Disinfectant & Cleaning Wipes emmer (800 stuks). Zo kunt u uw emmer weer vullen als alle vochtige doekjes gebruikt zijn. De navulling bevat 800 stuks. 

De doekjes zijn gebruiksklaar en geschikt voor het reinigen en desinfecteren van verschillende oppervlakken op kantoor, op de werkplaats of op andere professionele locaties. Doordat 99,99% van alle bacteriën en gisten hiermee gedood wordt, ontstaat er een extra hygiënisch resultaat. 

Ook professionele apparatuur of oppervlakken die in direct contact komen met voedsel kunt u hiermee reinigen. De doekjes bevatten namelijk geen bleekmiddel, alcohol, chloor, aldehyde of VOC.
Specificaties
Merk: Dreumex Aantal: 800 stuks
Type: Desinfectie doekjes Extra info: Veiligheidsinformatie
Soort: Disinfectant & Cleaning Wipes
Bestel mee:
Morgen in huis
€ 39,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 32,64 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Dreumex Disinfectant & Cleaning emmer standaard RVS inclusief 1 x 800 doekjes  SDR00493
vergroten
Omschrijving Gebruik deze emmer standaard voor de Dreumex Disinfectant & Cleaning Wipes. De standaard is speciaal ontwikkeld om de emmer met 800 desinfectiedoekjes in op te slaan. De doekjes worden vervolgens aan de bovenkant van de standaard afgegeven. Zo kunt u hiermee eenvoudige reiniging op iedere werkplaats of andere professionele locatie mogelijk maken.

De emmer standaard biedt bovendien niet alleen ruimte voor de nieuwe desinfectiedoekjes, maar bevat ook een handige prullenbak waarin al gebruikte doekjes weggegooid kunnen worden. Houd de werkomgeving zo op een gemakkelijke wijze netjes. De standaard is verder gemaakt van duurzaam roestvrijstaal, is zeer stevig en betrouwbaar en ziet er professioneel uit. Hiermee doet u geen afbreuk aan het aanzien van de professionele locatie.

Meegeleverd worden 800 desinfectiedoekjes. Hiermee worden diverse oppervlakken op hetzelfde moment gereinigd én gedesinfecteerd. 99,99% van alle bacteriën en gisten wordt gedood, en u gaat altijd voor een zeer hygiënisch resultaat. 
Specificaties
Merk: Dreumex Soort: Stainless Steel Stand
Type: Doekjes dispenser standaard Materiaal: RVS
€ 279,00 (Inclusief 21% BTW)
( € 230,58 Exclusief 21% BTW )
beperkte voorraad

Bestel professionele desinfectiedoekjes online

Op zoek naar professionele desinfectiedoekjes? Bekijk dan op deze pagina ons assortiment van Dreumex. Hier vindt u onze volledige collectie én leest u alles over deze krachtige doekjes, het gebruik hiervan en de grootste voordelen.

Wat zijn Dreumex Desinfectant & Cleaning Wipes?

De professionele desinfectiedoekjes van Dreumex zijn te gebruiken voor de reiniging en desinfectie van verschillende oppervlakken in de werkomgeving. Met de vochtige doekjes haalt u niet alleen vuil weg, maar doodt u ook 99,99% van alle bacteriën en gisten. De doekjes zijn speciaal ontwikkeld voor het schoonmaken van professionele locaties en zijn geschikt voor eenmalig gebruik.

Hoe gebruik ik Dreumex Desinfectant & Cleaning Wipes?

  • Pak een vochtig doekje uit de bus of emmer.
  • Veeg het oppervlak af totdat het volledig nat is.
  • Zorg dat het oppervlak minstens 2 minuten nat blijft en laat het vervolgens aan de lucht drogen.
  • Gooi het doekje in de prullenbak (restafval) en sluit de deksel van de verpakking goed.

De Dreumex Desinfectant & Cleaning Wipes worden geleverd in een handige bus of emmer, waar u de gebruiksklare, vochtige doekjes één voor één uit kunt halen. U kunt ook navullingen bestellen voor de grote emmer of een speciale standaard aanschaffen om de emmer (met 800 desinfectiedoekjes) in op te slaan. Het handige aan deze standaard is dat u doekjes hier na gebruik in kunt weggooien. De standaard is namelijk voorzien van een handig prullenbakje.

Let op! Om de goede werking van de doekjes te garanderen, is het belangrijk om de doekjes te bewaren op kamertemperatuur. Zorg dat u de deksel bovendien altijd goed sluit om uitdroging te voorkomen. De doekjes zijn verder niet geschikt voor het desinfecteren van de huid.

Waarvoor kan ik Dreumex desinfectiedoekjes gebruiken?

Professionele desinfectiedoekjes kunnen gebruikt worden om harde, niet-poreuze oppervlakken te reinigen. U kunt ze bijvoorbeeld gebruiken voor het schoonmaken van tafels, bureaus, elektronica, POS-systemen, deurknoppen en toonbanken.


Ook voor oppervlakken die in contact komen met voedsel en/of dranken kunt u deze doekjes gebruiken. Zo zijn ze ook geschikt voor de horeca of de voedingsmiddelensector. Daarnaast bevatten de doekjes geen bleekmiddel, alcohol, aldehyde of VOC, waardoor ze veilig te gebruiken zijn voor het reinigen van (bijna) alle oppervlakken en apparatuur.

Wat zijn voordelen van Dreumex Desinfectant & Cleaning Wipes?

Doodt 99,99% van alle bacteriën en gisten
Gebruiksklaar
Geschikt voor bijna alle harde oppervlakken 
 Veilig voor apparatuur en oppervlakken die in contact komen met voedsel
 Schoon en hygiënisch resultaat

Op deze pagina heeft u alles gelezen over de Dreumex Desinfectant & Cleaning Wipes. Komt u er niet helemaal uit of wilt u ons advies bij het aanschaffen van de desinfectiedoekjes? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)

Populaire producten