123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Dove Douchegel Invigorating Ritual (225 ml)

€ 3,95 (Inclusief 21% BTW) (€ 3,26 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Omschrijving
Je bent slechts één douchebeurt verwijderd van een gladde, gerevitaliseerde huid. Met de Dove Care by Nature Invigorating Douchegel met avocado-olie en goudsbloemextract, wat ingrediënten zijn die bekendstaan om de verstevigende en hydraterende eigenschappen, geniet jij van verzorging tijdens elke douchebeurt. De douchegel biedt milde reiniging en hydratatie voor je huid. Je droge huid is na het douchen direct soepeler en gehydrateerder dan ervoor. Je geniet van de kracht van de natuur, maar dan onder je eigen douche. Na het douchen ruik je heerlijk dankzij de frisse, bloemige en prikkelende geur. Zo voel je je weer helemaal opgeladen en klaar voor de dag.

De Dove Care by Nature Invigorating Douchegel bestaat voor 92% uit natuurlijke ingrediënten. De douchegel bevat 5 verschillende ingrediënten van natuurlijke oorsprong zoals prebiotische voedingsstoffen, plantaardig extract, milde plantaardige reinigers en plantaardige huidvoedende- en vochtinbrengende bestanddelen. Hierdoor wordt je huid versterkt tijdens elke douchebeurt, zonder dat de natuurlijke huidmicrobioom wordt aangetast. De verzorgende formule van Dove Care by Nature Invigorating geeft onmiddellijke en langdurige voeding aan de huid, op een natuurlijke manier.

Hoe te gebruiken:
Knijp een scheutje douchecrème in je handpalm. Masseer de luxe schuimende formule op je huid en geniet van het rijke schuim en de frisse geur. Spoel af met warm water om een zachte, verfriste en gevitaliseerde huid te onthullen.

Getoonde afbeelding van het product kan afwijken i.v.m. overgang verpakking.
Specificaties
Merk: Dove Inhoud: 225 ml
Type: Douchegel Aantal: 1 stuks
Soort: Invigorating Ritual Extra: Veiligheidsinformatie