123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Vlekkenreinigers

Vlekkenreiniger kopen?

Op deze pagina bestelt u vlekkenreinigers van Bissell waarmee u iedere (stoffen) ondergrond eenvoudig vuil- en vlekvrij maakt. Filter op type om het juiste apparaat of de geschikte accessoires te vinden of selecteer aan de hand van de toepassing (geschikt voor) of de soort.


1 - 2 van 2

Bestel Bissell vlekkenreinigers voordelig

Met de vlekkenreinigers van Bissell worden hardnekkige vlekken permanent verwijderd van (stoffen) oppervlakken. Lees hieronder meer over ons assortiment of bestel hierboven direct de juiste producten. Als u vandaag een bestelling plaatst, ontvangt u uw nieuwe vlekkenreiniger morgen al in huis.

Wat kan ik doen met een vlekkenreiniger?

U gebruikt een vlekkenreiniger om hardnekkige vlekken, die niet met een doekje en schoonmaakmiddel weg te halen zijn, toch te verwijderen van stoffen oppervlakken zoals tapijt, trapbekleding, vloerbedekking, autobekleding of stoffen meubels. Met de apparaten kunt u de vlekken wegschrobben en het vuil opzuigen. Zo gaat u voor diepe en effectieve reiniging en bereikt u altijd het perfecte resultaat.

Vlekkenreinigers: ons assortiment

Op deze pagina vindt u verschillende vlekkenreinigers van Bissell. Lees hieronder meer over ons assortiment:

  • Bissell Stain Eraser vlekkenreiniger: met deze snoerloze vlekkenreiniger bent u extra flexibel. De Bissell Stain Eraser werkt namelijk op een lithium-ion-accu. Hierdoor is deze erg licht, zodat u het apparaat voor iedere huishoudelijke klus kunt gebruiken en altijd gemakkelijk mee kunt nemen. De batterij is in 4 uur opgeladen en de vlekkenreiniger kan dan 15 minuten lang op zeer krachtige wijze reinigen.
  • Bissell SpotClean ProHeat vlekkenreiniger: de Bissell SpotClean ProHeat is voorzien van HeatWave-technologie, waardoor het water waarmee u de oppervlakken reinigt verwarmd wordt én warm wordt gehouden. Met dit warme water bereikt u altijd een goed resultaat. Doordat er een aantal opzetstukken wordt meegeleverd, kunt u hiermee eenvoudig verschillende vlekken verwijderen.
  • Bissell SpotClean Pro vlekkenreiniger: de Bissell SpotClean Pro kenmerkt zich door zijn bredere borstelkop en grotere, langere slang met meer vermogen. De motor is de krachtigste van zijn soort, waardoor hiermee de meest effectieve reiniging bereikt wordt. Door de grotere tank hoeft u de vlekkenreiniger bovendien minder vaak bij te vullen.

Het gebruiken van een vlekkenreiniger

  1. Vul de uitneembare watertank met warm water en een reinigingsvloeistof naar keuze.
  2. Spray het mengsel op de schoon te maken ondergrond.
  3. Gebruik de ingebouwde borstel om de vlekken van het materiaal te schrobben.
  4. Zuig het vuil op.

Met deze vier stappen gaat u voor onmiddellijke en permanente vlekverwijdering. Zo kunt u hiermee gemakkelijk, zonder al te veel inspanning, voor een verbluffend resultaat gaan. Doordat u het borstelopzetstuk kunt verwisselen, kunt u de vlekkenreiniger aanpassen aan iedere huishoudelijke klus. En na gebruik wast u het mondstuk gewoon uit onder de kraan, zodat het voor de volgende keer ook weer gereed is.

Accessoires voor uw vlekkenreiniger

Naast de apparaten zelf kunt u op deze pagina ook andere accessoires voor uw vlekkenreiniger bestellen. Zo kunt u hier terecht voor de reinigingsmiddelen die u aan de vlekkenreinigers moet toevoegen. Wij verkopen zowel universele reinigingsmiddelen als gespecialiseerde middelen, bijvoorbeeld voor het weghalen van vlekken door huisdieren.

Daarnaast vindt u op deze pagina ook diverse opzetstukken voor uw vlekkenreiniger. Door de zuigmond te verwisselen, kunt u de vlekkenreiniger voor verschillende huishoudelijke klussen gereed maken.
 

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is een vlekkenreiniger?

Een vlekkenreiniger is een apparaat dat hardnekkige vlekken eenvoudig verwijdert van stoffen oppervlaktes. Denk hierbij aan het reinigen van tapijt, vloerkleden, autobekleding, meubels en meer. U kunt hiermee het vuil wegschrobben en opzuigen. Op zoek naar een vlekkenreiniger? Deze koopt u voordelig op 123schoon.nl.

Hoe gebruik ik een vlekkenreiniger?

Vul de uitneembare watertank met warm water en een reinigingsvloeistof voor vlekkenreinigers. Spray het mengsel op het oppervlak dat u wilt reinigen. Gebruik vervolgens de borstel om de vlekken van het materiaal te schrobben. Daarna zuigt u eenvoudig het los geschrobde vuil op.

Waar koop ik een vlekkenreiniger?

Een vlekkenreiniger kunt u kopen op 123schoon.nl. Hier vindt u een breed aanbod aan vlekkenreinigers en benodigdheden, en dat voor een lage prijs.
 
Op deze pagina heeft u alles gelezen over de Bissell vlekkenreinigers. Heeft u hier nog vragen over of komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op, dan kunnen we u verder helpen.