123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Color Reus aanbieding

Color Reus in de aanbieding bestellen?

Koop hier Color Reus wasmiddelen in de aanbieding. U heeft keuze uit pods en vloeibaar wasmiddel, ideaal voor de gekleurde was. Bestel vandaag nog en het wasmiddel wordt morgen al thuisbezorgd.


Bestel Color Reus tegen bodemprijzen

Zoals Color Reus zelf al zegt: wast een berg, kost een beetje. Color Reus is de wasmiddellijn voor gekleurde was. Color Reus heeft dezelfde vertrouwde waskracht en frisheid als Witte Reus. Profiteer van hoge kortingen door de artikelen van Color Reus in de aanbieding te kopen, bestel uw gewenste producten hierboven of lees hieronder meer over het aanbod en de artikelen. 

Welke Color Reus wasmiddelen zijn er in de aanbieding?

Een goedkope waservaring. Ga voor eenvoud met de Power Caps van Color Reus of voor een gegarandeerde schone en heerlijk geurende gekleurde was met het vloeibare wasmiddel van Color Reus. Op onze website zijn producten van Color Reus altijd in de aanbieding. Lees hieronder meer over de verschillende aanbiedingen van Color Reus:

  • Color Reus Power Caps: met deze wasmiddelcapsules gaat u dus voor een schoon en hygiënisch resultaat. Door de geavanceerde reinigingstechnologie worden zelfs de meest hardnekkige vlekken opgelost, ook op lage temperaturen. Bovendien wordt er een frisse geur over de gekleurde kleding en het andere textiel verspreid. Zo gaat u voor een perfect resultaat, wasbeurt na wasbeurt.
  • Color Reus vloeibaar wasmiddel: dit vloeibare wasmiddel zorgt voor een verbluffend resultaat. Het bevat namelijk een effectieve vlek-detector-formule. Alle vlekken worden dus direct geëlimineerd. Bovendien worden de kleuren van het textiel met dit wasmiddel beschermd, zodat de kledingstukken hun originele helderheid behouden. Zo ziet uw bonte textiel er langer uit als nieuw en hoeft u niet bang te zijn voor kleurvervagingen. Met deze aanbieding gaat u dus voor schoon en fris wasgoed.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Voor welke was is Color Reus geschikt?

Color Reus is voornamelijk geschikt voor gekleurde was vanwege de kleurbeschermers die in de wasmiddelen zitten. Echter kan Color Reus voor iedere kleur was gebruikt worden vanwege de neutrale eigenschappen.

Hoe vind ik de juiste Color Reus aanbieding?

Om een geschikt aanbieding van Color Reus te vinden kunt u gebruik maken van de filters boven aan de pagina. Zo filtert u op gewenst type, soort en het aantal wasbeurten en krijgt u een goed inzicht in welke aanbieding het beste bij uw wensen aansluit.
 

Heeft u nog vragen over de aanbiedingen van Color Reus of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.