123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Blue Wonder

Blue Wonder schoonmaakmiddelen bestellen?

Koop op deze pagina de desinfectie- en reinigingsmiddelen van Blue Wonder. Bekijk ons ruime assortiment met onder andere reinigingsdoekjes, badkamerreiniger en desinfectiespray. Vind hieronder het geschikte product en bestel direct. Wanneer u vandaag voor 23:59 uur besteld, ontvangt u de schoonmaakmiddelen van Blue Wonder morgen al in huis.


Goedkoop Blue Wonder bestellen

Al sinds 1946 creëert Blue Wonder krachtige reinigingsmiddelen voor het huishouden. Blue Wonder is een oer-Hollands merk en maakt al jarenlang het huishouden gemakkelijker dankzij de effectieve reinigingskracht van de producten. Blue Wonder schenkt veel aandacht aan het desinfecteren en tegelijkertijd het reinigen van verschillende oppervlakten. Lees hieronder meer over de schoonmaakmiddelen van Blue Wonder of bestel hierboven direct het gewenste product.

Blue Wonder: ons assortiment

Wij bieden een ruim assortiment met verschillende schoonmaakmiddelen van Blue Wonder. Hieronder vindt u een kleine greep uit ons assortiment:

  • Desinfectie reiniger spray: de antibacteriële desinfectiespray van Blue Wonder werkt reinigend en desinfecterend tegelijk. Maak hiermee oppervlakten schoon en alle virussen en bacteriën die hierop zitten worden ook gelijk gedood. De spray is geschikt voor universeel gebruik. In ons assortiment vindt u ook desinfectie reinigersprays die geschikt zijn voor een specifieke ruimte zoals bijvoorbeeld de keuken. De Blue Wonder desinfectie reinigersprays bevatten geen chloor én geen andere schadelijke chemische resten, waardoor oppervlakten niet worden beschadigd.
  • Desinfectie reiniger doekjes: de reiniger doekjes van Blue Wonder zijn speciaal ontworpen voor het reinigen én desinfecteren van diverse oppervlaktes. Bacteriën, virussen, ziektekiemen en schimmels worden direct op effectieve wijze gedood. Tijdens dit proces worden er geen chemische resten achtergelaten. Ook bevatten de doekjes geen chloor. De vochtige doekjes zijn direct gebruiksklaar. Hierdoor is deze verpakking geschikt voor thuis, maar ook perfect voor onderweg.
  • Vloerreiniger: dit multifunctionele dweilmiddel is geschikt voor alle vloeren, o.a. laminaat, parket, marmer, natuursteen, plavuizen, linoleum, marmoleum-zeil en gelakte of geoliede vloeren. Deze krachtige vloerreiniger verwijdert vuil en nare geurtjes en laat een mooie, streeploze glans achter. Het middel bevat natuurlijke citroenolie en is biologisch afbreekbaar.

Voordelen van het gebruiken van producten van Blue Wonder

Het gebruiken van de schoonmaakmiddelen van Blue Wonder heeft een aantal voordelen, namelijk:
 

 Biologisch afbreekbaar: de schoonmaakmiddelen van Blue Wonder zijn volledig biologisch afbreekbaar. Binnen 28 dagen is meer dan 95% van het product afgebroken en uiteindelijk zal 100% van alle werkzame stoffen afgebroken worden.
 Dierproefvrij: de schoonmaakmiddelen van Blue Wonder zijn gegarandeerd dierproefvrij.
 Werkt met koud water: de reinigingskracht van de schoonmaakmiddelen van Blue Wonder is optimaal bij koud/onverwarmd water.
 100% recyclebaar: de verpakkingen van de producten van Blue Wonder zijn 100% recyclebaar.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Zijn de producten van Blue Wonder biologisch afbreekbaar?

De werkzame oppervlak actieve bestanddelen in de producten van Blue Wonder worden volledig door de natuur afgebroken. Binnen 28 dagen zijn de bestanddelen al voor 95% afgebroken waarna vervolgens de rest ook afgebroken zal worden.

Waar kan ik de producten van Blue Wonder voor gebruiken?

De schoonmaakmiddelen van Blue wonder zijn uitermate geschikt voor het desinfecteren en reinigen van oppervlakten. In ons assortiment vindt u allesreinigers, desinfectiespray, schoonmaakdoekjes en meer. Met de producten van Blue Wonder hoeft u zich geen zorgen te maken over bacteriën.

Waar is Blue Wonder te koop?

Op 123schoon.nl vindt u een uitgebreid assortiment met Blue Wonder schoonmaakmiddelen voor de laagste prijs. Wij verkopen Blue Wonder producten voor alle reinigingstaken in en rondom het huishouden. Wanneer u vandaag voor 23:59 uur besteld, ontvangt u de producten morgen al in huis.
 

Heeft u nog vragen over de schoonmaakmiddelen van Blue Wonder of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.