123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Marcel's Green Soap vaatwas aanbieding

Marcel's Green Soap vaatwas aanbieding kopen?

Bestel afwasmiddelen en vaatwastabletten van Marcel's Green Soap met hoge kortingen. Zo gaat u goedkoop en op milieuvriendelijke wijze voor een schone vaat. Koop bij ons megaverpakkingen en wij zorgen voor een snelle levering.


Bestel Marcel’s Green Soap vaatwasmiddelen tegen bodemprijzen

Was duurzaam en goedkoop af met de aanbiedingen van Marcel’s Green Soap. Bestel grote verpakkingen met afwasmiddelen of vaatwastabletten en leg voor een lage prijs een kwartaal- of jaarvoorraad aan. Lees hieronder meer over ons assortiment.

Welke producten van Marcel’s Green Soap zijn in de aanbieding?

Wij verkopen zowel Marcel’s Green Soap afwasmiddelen als vaatwastabletten met hoge kortingen. Of u nu een vaatwasser heeft of niet, u kunt altijd gaan voor een brandschone vaat met onze aanbiedingen.

  • Marcel’s Green Soap afwasmiddel
    Afwasmiddelen van Marcel’s Green Soap zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Dit betekent dat ze vrij zijn van chemische bestanddelen, waardoor ze mild zijn voor de huid. Afwassen voelt hiermee dus altijd prettig aan, en het risico op huidirritaties wordt zo veel mogelijk verkleind. U vindt bij ons afwasmiddelen met verschillende geurtjes, in grote voordeelverpakkingen van 6 stuks. Hier kunt u langdurig mee vooruit.
     
  • Marcel’s Green Soap vaatwastabletten
    Ook de vaatwastabletten van Marcel’s Green Soap worden gemaakt van volledig natuurlijke ingrediënten, waardoor ze voor meer dan 97% biologisch afbreekbaar zijn. De vaatwastabletten zijn voorzien van oplosbare folie, gemaakt van maïszetmeel. Dit lost op zodra er contact gemaakt wordt met water. Er blijft dus geen plastic achter in de vaatwasser of het riool. Bestel met onze aanbiedingen in één klap 72 vaatwastabletten voor een lage prijs.

Wat is de beste aanbieding van Marcel’s Green Soap?

Bestel voor uw vaatwasser Marcel’s Green Soap vaatwastabletten in de aanbieding. Als u met de hand afwast, kunt u beter afgeprijsde afwasmiddelen bestellen. Kies tussen verschillende geurtjes en vind altijd de variant die bij u past.

Waar is Marcel’s Green Soap in de aanbieding?

Bij diverse supermarkten en drogisterijen vindt u Marcel’s Green Soap regelmatig in de aanbieding. Op 123schoon.nl kunt u de afwasmiddelen en vaatwastabletten altijd tegen bodemprijzen bestellen.

Wat kost Marcel’s Green Soap in de aanbieding?

Met de aanbiedingen van Marcel’s Green Soap betaalt u veel minder dan de gemiddelde adviesprijs. De prijs en het voordeel zijn afhankelijk van de verpakking. Bekijk op 123schoon.nl alle actuele besparingen.


Op deze pagina heeft u alles gelezen over de aanbiedingen van Marcel’s Green Soap. Heeft u hier nog vragen over. Of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, dan kunnen wij u helpen.