123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 3,5 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Zonbescherming

Alle producten om veilig te zonnen kopen?

Hier vindt u alle producten waarmee u tijdens en na het zonnen uw huid kunt beschermen en op een egale manier bruin kunt worden. Ons ruime assortiment bevat producten van grote merken als Nivea en Biodermal. Gaat u op vakantie van de zon genieten? Dan vindt u bij ons handige mini reisverpakkingen.

Bestel alle producten voor zonbescherming op 123schoon.nl

Op 123schoon.nl verkopen wij een ruim assortiment van producten die uw huid op een betrouwbare en effectieve wijze beschermen tegen de schadelijke effecten van zonlicht. Voor na het zonnen hebben we bovendien een ruim aanbod aan aftersun, waarmee de huid verkoeld en hersteld kan worden. Bestel deze producten, of bijvoorbeeld een snelbruiner, zelfbruiner, lippenbalsem met SPF of zonnebankcrème, voor een goede prijs in onze webshop en ontvang ze razendsnel in huis.

Zonbescherming in de ochtend

In de ochtend schijnt de zon nog niet op zijn felst. Hierdoor is dit het moment van de dag om een snelbruiner te gebruiken. Dit zijn producten waarmee het aanwezige pigment in uw huid wordt geactiveerd. Zo wordt het bruiningsproces van de huid gestimuleerd en krijgt u sneller een egale bruine tint als u gaat zonnen. Let er wel op dat deze producten meestal geen SPF bevatten. Als u een (zon)gevoelige huid heeft raden we u aan om altijd een product met beschermingsfactor te gebruiken.

Zonbescherming in de middag

Vanaf elf uur wordt de zon steeds krachtiger en wordt het daarom belangrijker om een goede zonnebrand met SPF te gebruiken. Ook als u in de schaduw of onder een parasol zit is dit belangrijk. Wij verkopen diverse soorten zonnebrand met verschillende beschermingsfactoren, van factor 10 tot factor 50+. Afhankelijk van uw huidtype en de zonkracht kunt u de juiste beschermingsfactor uitkiezen . Om te weten welk huidtype u heeft adviseren wij u om het schema van KWF aan te houden. Ook in onze blog over zonnebrand kunt u hierover meer informatie vinden.

 

Tussen 12:00 en 15:00 is de UV-straling van de zon het sterkst. Het beste is het daarom om directe blootstelling aan zonlicht rond deze tijdstippen helemaal vermijden. Als dat niet mogelijk is raden we u aan om een zonnebrand met een hoge beschermingsfactor te gebruiken. Afhankelijk van uw huidtype kunt u kiezen voor een zonnebrand met factor 30 of factor 50(+).

 

Als uw zonnebrand niet waterproof is, is de bescherming al na één keer zwemmen weg gewassen. Ook bij het gebruik van waterproof zonnebrand adviseren alle producenten om regelmatig een nieuwe beschermingslaag aan te brengen. Als u zich afdroogt na het zwemmen wordt de beschermingslaag namelijk ook aangetast. Smeer daarom na het zwemmen en na het afdrogen altijd nogmaals een laag zonnebrand op om niet te verbranden en om andere schadelijke effecten van zonlicht, zoals vroegtijdige huidveroudering en blijvende huidschade, te voorkomen.

 

Op 123schoon.nl vindt u ook zonnebrand voor kinderen of voor uw gezicht. De meeste producten zijn dermatologisch getest en helpen u om veilig van de zon te genieten.

Zonbescherming in de avond

Het is inmiddels wel bekend dat de zon een aanzienlijke invloed heeft op de gezondheid van onze huid, ook als de huid na een dagje zonnen niet verbrand is. Een goede aftersun herstelt, verzorgt en hydrateert de huid. Dit zorgt ervoor dat uw huid gezond blijft en makkelijker kan herstellen van de schadelijke invloeden van de zon. Bent u wel verbrand? Dan helpt een aftersun met het kalmeren van de geïrriteerde huid en trekt het pijnlijke gevoel gauw weg.

Zonnebankcrème en zelfbruiner

Wilt u bruin worden zonder uw huid bloot te stellen aan zonlicht? Dat kan uiteraard ook. Er zijn hiervoor twee manieren:

  • Zonnebank: Op 123schoon.nl vindt u diverse producten waarmee het bruiningsproces van de huid versneld wordt. Een aantal hiervan zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik onder de zonnebank. Met deze zonnebankcrèmes ontstaat er sneller een gebruinde tint en wordt uw bezoekje aan de zonnebank dus een stuk effectiever. Let er wel op dat dit soort producten vaak geen SPF bevatten.
  • Zelfbruiner: Ook met een zelfbruiner krijgt u een kleurtje. Smeer dit product op uw huid en er ontstaat een natuurlijke bruine tint zonder dat u uw huid hoeft bloot te stellen aan zonlicht. Zo kunt u bijvoorbeeld ook in de winter een 'zongebruinde' huid behouden. De zelfbruiners die wij verkopen zorgen voor een natuurlijk resultaat, zonder bruine strepen.

Gebruik onze zonbeschermingsproducten om zonder onnodige gevaren te genieten van de zon, sneller bruin te worden en ook na een dagje zonnen een gevoede en zachte huid te hebben.

 

En heeft u nog hulp nodig bij het uitzoeken van de juiste zonbescherming? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u graag!

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)