123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Finish aanbieding

Finish in de aanbieding kopen?

Bestel vaatwastabletten van Finish met kortingen tot 50%. Wij verkopen Finish Classic, Finish All-in-1 en Finish All-in-1 Max vaatwastabletten, met verschillende geuren. De middelen verwijderen zelfs de meest hardnekkige vlekken. Zo gaat u altijd voor een stralende vaat. Vandaag besteld? Dan ontvangt u uw aanbieding morgen al in huis.


1 - 24 van 35

Bestel goedkope Finish vaatwastabletten

Ga goedkoop voor een stralende vaat met deze aanbiedingen van Finish. Met onze grote voordeelverpakkingen legt u voor een lage prijs een jaarvoorraad aan. Lees hieronder alles over ons assortiment.

Ons assortiment aan Finish in de aanbieding

Verschillende Finish vaatwastabletten zijn hier met hoge kortingen te bestellen.

  • Finish Classic: kies voor Finish Classic vaatwastabletten als u vaatwastabletten wilt kopen met een krachtige werking. De actieve formule weekt aangekoekte resten, vuil en hardnekkige vlekken direct los. Door de voorspoelfunctie hoeft u uw vaat niet voor te spoelen.
  • Finish All-in-1: Kies voor Finish All-in-1 vaatwastabletten als u het belangrijk vindt dat uw vaatwastabletten naast vaatwaspoeder ook glansspoelmiddel en onthardingszout bevatten. Hiermee droogt uw vaat zonder druppelsporen op en wordt kalkaanslag in de vaatwasser voorkomen.
  • Finish All-in-1 Max: deze tabletten zijn gemaakt met een verbeterde technologie, voor extra krachtige reiniging. Ze bevatten vaatwaspoeder, glansspoelmiddel én onthardingszout. Ook hebben ze een voorspoelfunctie. Deze tabletten verwijderen zelfs de meest aangekoekte etensresten.
  • Finish Quantum: deze vaatwastabletten zorgen voor een schitterende glans en diepe reiniging. Voorspoelen is niet meer nodig en na gebruik glimt uw vaat als nooit tevoren.
  • Finish Professional: deze tabletten zijn bedoeld voor professionele vaatwassers met korte programma’s. Vanaf 1 tot 5 minuten is de vaat weer helemaal schoon en stralend.
  • Finish Essential: deze tabletten zorgen voor een extra fris ruikende boost en dat met een superkrachtige werking. Vlekken die al langer dan 24 uur op uw bord zitten, worden moeiteloos verwijderd. Alles wordt in één keer schoon.
  • Finish Ultimate: hiermee gaat u voor een ultieme glas en uitzonderlijke reiniging. Zelfs hardnekkig vuil dat al 48 uur op het oppervlak zit, wordt zonder voorspoelen verwijderd. Bovendien bevatten de tabletten 15% minder chemicaliën dan andere Finish vaatwastabletten.
  • Vaatwasverfrisser: door dit in uw vaatwasser te hangen, ruikt uw vaatwasser na elke wasbeurt heerlijk fris. Dus geen last meer van nare geurtjes.
  • Vaatwaszout: hiermee beschermt u uw vaatwasser tegen kalkafzetting. Hierdoor blijft uw vaatwasser langer optimaal werken.
  • Glansspoelmiddel: hierdoor wordt uw servies streeploos droog. Ook beschermt het glaswerk tegen kalkaanslag. Glansspoelmiddel zorgt voor een extra glans over uw servies.
  • Machinereiniger: dit verwijdert vet en vuil uit uw vaatwasser en leidingen. Zo verlengt u de levensduur van uw vaatwasser en werkt deze altijd optimaal.

De prijs van Finish in de aanbieding

Als u Finish in de aanbieding bestelt, bent u goedkoper uit dan de gemiddelde adviesprijs. Betaal 8 cent per vaatwastablet en bespaar tot 13 cent per tablet. De prijs en het voordeel van de aanbieding zijn afhankelijk van de verpakking.
 

Leg met de aanbiedingen voor een lage prijs een kwartaal- of jaarvoorraad aan. Met verpakkingen van soms wel 400 stuks hoeft u hier voorlopig niet meer naar om te kijken. De verpakkingen zijn hersluitbaar, zodat u ze keer op keer op hygiënische wijze gebruikt.

Prijsvergelijking Finish vaatwastabletten

Prijs per tablet
zonder korting
Prijs per tablet
met onze korting
Uw besparing
per tablet
Finish Classic 10 cent 8 cent 2 cent
Finish All-in-1 19 cent 8 cent 11 cent
Finish All-in-1 Max 26 cent 13 cent 13 cent
Finish Essential 15 cent 13 cent 2 cent
Finish Professional 11 cent 10 cent 1 cent
Finish Quantum 23 cent 20 cent 3 cent
Finish Ultimate 19 cent 17 cent 2 cent

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waar is Finish in de aanbieding?

Aanbiedingen bij supermarkten wisselen regelmatig. Op 123schoon.nl is Finish altijd in de aanbieding. Koop hier alle bekende vaatwastabletten met kortingen tot 50%.

Wat is de beste aanbieding van Finish?

Koop Finish Classic vaatwastabletten als u de laagste prijs wilt betalen. Bestel voor de beste reiniging van uw vaat Finish All-in-1 Max vaatwastabletten met korting. Kies tussen Lemon en Regular en vind altijd een aanbieding die bij u past.

Hoeveel goedkoper is Finish in de aanbieding?

Als u Finish in de aanbieding koopt, bent u goedkoper uit dan de gemiddelde adviesprijs. U betaalt namelijk 8 cent per vaatwastablet en bespaart zo tot 13 cent per tablet. De prijs en het voordeel van de aanbieding zijn afhankelijk van de soort tabletten. Bekijk op 123schoon.nl alle actuele besparingen.


Op deze pagina heeft u alles gelezen over onze aanbiedingen van Finish. Niet de juiste vaatwastabletten gevonden? Bekijk dan ons overzicht van alle afgeprijsde vaatwastabletten. En heeft u nog ergens vragen over? Neem dan gerust contact met ons op; wij helpen u graag.