123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
 
meer dan 3 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

EHBO

EHBO producten bestellen?

Op deze pagina vindt u onze gehele collectie van EHBO producten, die perfect zijn voor het behandelen van kleine en grote wonden, blessures en andere lichamelijke ongemakken. Vandaag besteld? Dan ontvangt u uw nieuwe producten morgen al in huis.

Bekijk ons grote aanbod aan EHBO producten

Bestel op deze pagina alle producten die er nodig kunnen zijn bij het behandelen van kleine en grote wondjes of andere blessures. Wij verkopen verschillende artikelen waarmee u op een hygiënische en veilige wijze voor bescherming en verzorging kunt zorgen én waarmee u de genezing kunt versnellen.

Welke EHBO producten heeft u nodig?

Op deze pagina vindt u diverse producten, gesorteerd aan de hand van handige categorieën. Wat u ook nodig heeft, u bestelt het bij ons. Bekijk hieronder welke producten u voor welke toepassing kunt gebruiken:

  • Pleisters: Pleisters zijn zeer geschikt voor als u last heeft van kleine sneetjes en wonden, maar kunnen ook van pas komen bij grotere wonden, brandwonden en schaafwonden. Ook voor blaren en likdoorns vindt u bij ons de geschikte producten. Hiermee vult u uw EHBO-doos gemakkelijk aan met pleisters die bij u en uw situatie passen.
  • Sportbandages: Sportbandages komen van pas als u last heeft van gekneusde, geblesseerde, verrekte of verzwakte gewrichten, bijvoorbeeld uw enkels, knieën, polsen of ellebogen. Deze producten bieden extra steun en bescherming en zijn beschikbaar in verschillende maten en diktes.
  • Sporttape: Sporttape is geschikt voor het beschermen van uw gewrichten tijdens het sporten, om te zorgen dat blessures voorkomen worden. Ook als u herstellende bent van een oude blessure en weer begint met trainen kunt u dit product gebruiken. Gebruik de extra betrouwbare tape, die zich kenmerkt door zijn sterke kleefkracht, voor uw vingers, handen, polsen, enkels of knieën.
  • Wondspray: Wondspray is te gebruiken voor sneeën, brandwonden, blaren, schaafwonden én chronische wonden. Hiermee kunt u infecties voorkomen, optimale wondgenezing garanderen, de kans op littekenvorming verkleinen en bescherming bieden tegen bacteriën en andere invloeden.

Alle producten zijn afzonderlijk of in combinatie met elkaar te gebruiken voor het verzorgen, beschermen of herstellen van uw verwondingen. Likdoorns, brandwonden, sportblessures, schaafwondjes en allerlei andere lichamelijke ongemakken kunnen met dank hieraan sneller en op een veilige wijze verholpen worden.

Anti-allergie producten bestellen?

Heeft u anti-allergie producten nodig? Ook die bestelt u bij ons. Hiermee kunt u geen verwondingen oplossen en beschermen, maar kunt u wel zorgen dat u minder last heeft van hooikoorts, huisdierallergie of huisstofallergie. Zonder bijwerkingen lost u ook deze ongemakken zo eenvoudig op.

In ons ruime assortiment vindt u dus altijd de juiste EHBO producten. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij u van advies kunnen voorzien.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)