123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Sun vaatwastabletten aanbieding

Sun vaatwastabletten in de aanbieding kopen?

Bespaar flink met de aanbiedingen van Sun. Bestel Sun Classic en Sun All-in-1 vaatwastabletten tegen bodemprijzen en leg goedkoop een grote voorraad aan. Vandaag besteld? Dan ontvangt u uw aanbieding morgen al in huis.


Bestel Sun vaatwastabletten in de aanbieding

Hier bestelt u Sun vaatwastabletten met kortingen tot 60%. Bekijk onze steeds wisselende aanbiedingen of lees hieronder meer over ons assortiment. Zo kiest u altijd de geschikte voordeelverpakkingen.

Welke Sun vaatwasmiddelen zijn in de aanbieding?

Ons aanbod bestaat uit steeds wisselende aanbiedingen van Sun. Sun Classic vaatwastabletten en Sun All-in-1 vaatwastabletten zijn altijd in de aanbieding. Kies voor de Sun Classic vaatwastabletten als u wilt dat uw vaatwastabletten op krachtige wijze afrekenen met hardnekkige vervuilingen. Ook handig: deze vaatwastabletten zijn voor alle vaatwassers geschikt.

Kies voor Sun All-in-1 vaatwastabletten als u wilt dat uw vaatwastabletten naast vaatwaspoeder ook onthardingszout en glansspoelmiddel bevatten. Dit betekent dat uw vaat hiermee ook zonder druppelsporen uit de vaatwasser komt. Bovendien blijft de vaatwasser beschermd tegen kalkaanslag.

Naast de twee bekende varianten kunt u ook voor Sun Professional Classic vaatwastabletten kiezen. Deze tabletten zijn te gebruiken voor keukens en horecagelegenheden. Dit komt doordat ze ook op wasprogramma’s van 30 minuten voor een perfect resultaat zorgen.

Voordelen van Sun voordeelverpakkingen

Naast het feit dat u geniet van kortingen tot 60%, zijn de voordeelverpakking ook erg groot. Met verpakkingen van soms wel 360 vaatwastabletten kunt u langdurig vooruit. De grote verpakkingen zijn hersluitbaar. De vaatwastabletten blijven hierdoor lang goed en worden op schone wijze opgeborgen. Met de aanbiedingen van Sun legt u dus voor een lage prijs een kwartaal- of jaarvoorraad aan.

Waar zijn Sun vaatwastabletten in de aanbieding?

Aanbiedingen van Sun vindt u iedere keer bij andere supermarkten. Op 123schoon.nl zijn de vaatwastabletten altijd in de aanbieding. Koop hier Sun Classic vaatwastabletten en Sun All-in-1 vaatwastabletten tegen bodemprijzen en profiteer van kortingen tot 60%.

Wat kosten Sun vaatwastabletten in de aanbieding?

Met aanbiedingen van Sun betaalt u veel minder dan de gemiddelde adviesprijs. Bespaar tot 21 cent per tablet. De prijs en het voordeel zijn afhankelijk van de verpakking. Bekijk op 123schoon.nl alle actuele besparingen.

Prijsvergelijking Sun vaatwastabletten

Prijs per tablet
zonder korting
Prijs per tablet
met onze korting
Uw besparing
per tablet
Sun Classic 22 cent 10 cent 12 cent
Sun Professional Classic 10 cent 7 cent 3 cent
Sun All-in-1 33 cent 12 cent 21 cent


Op deze pagina heeft u alles gelezen over onze aanbiedingen van Sun. Gebruikt u toch liever vaatwastabletten van Finish? Bestel bij ons ook afgeprijsde Finish vaatwastabletten. Heeft u liever Sun vaatwaspoeder? Ook dat bestelt u bij ons. En heeft u nog ergens vragen over? Neem dan gerust contact met ons op; wij helpen u graag.